Een 7 dagen een challenge slaap te verbeteren

SlaapChallenge: Maak werk van slaap

Klaar om medewerkers te helpen om slaapkwaliteit te verbeteren?

Welkom bij de SlaapChallenge, het 7-daagse programma dat speciaal is ontworpen om medewerkers te ondersteunen bij het verbeteren van hun nachtrust. Of je nu worstelt met slapeloosheid of simpelweg streeft naar betere slaap, onze challenge biedt de juiste (eerste) stappen naar betere nachtrust.

Het is geen geheim dat een goede nachtrust van vitaal belang is voor de gezondheid en het welzijn van een persoon. Helaas worden we vaak blootgesteld aan verschillende factoren die onze slaapkwaliteit kunnen verminderen, zoals blauw licht van elektronische apparaten en stress.

Met de Slaapchallenge willen we jullie medewerkers de tools bieden die ze nodig hebben om hun slaapkwaliteit te verbeteren en zo hun algehele welzijn te bevorderen. Het programma omvat verschillende activiteiten en tips om de slaapkwaliteit te verbeteren, zoals het creëren van een rustgevende slaapomgeving en het bijhouden van een dagboek.

Met de Slaapchallenge kunnen medewerkers hun slaapgewoonten verbeteren en de dag energiek en productief beginnen.

Slaap challenge organiseren voor medewerkers

Wat is de Slaap Challenge?

De Slaap Challenge is een programma waarbij medewerkers gedurende een week dagelijks actief bezig zijn met het verbeteren van hun slaap. Ze ontvangen waardevolle inzichten, praktische tips en ondersteunende meditaties die hen helpen op weg naar een rustgevende nacht.

De challenge bevat:

Slaapdagboek slaapchallenge

Een slaapdagboek

Houd je slaappatroon bij en ontdek wat werkt voor jou.

Meditaties

Dagelijkse geleide slaapmeditaties van onze partner MindYourMind.

Slaapmeditatie

Opdrachten

Praktische en eenvoudige opdrachten die je helpen te ontspannen.


Vragen en antwoorden

Hoe werkt onze samenwerking?

Na akkoord plaatsen wij de challenge in de afgesproken periode in jullie eigen platform bij events. Medewerkers kunnen zich inschrijven via de inschrijfknop. Wij zorgen voor een promotieartikel en social media posts om het event te promoten.

Hoe werkt het voor de deelnemers van de challenge?

Na inschrijving ontvangen zij een welkomstmail met het slaapdagboek, hierin houden zij hun slaap bij. Ook staat er voor elke dag een tip en een opdracht in. Vervolgens krijgen zij elke dag een e-mail met een slaapmeditatie. Deze meditaties worden verzorgd door onze vaste partner, MindYourMind.

Hoe verloopt de communicatie?

Alle communicatie (inschrijving en email) verloopt via jullie eigen portaal, compleet met jullie herkenbare logo en e-mailadres, om een naadloze ervaring te garanderen.

Hoe ziet het dagboek eruit?

Het slaapdagboek is voorzien van jullie eigen logo en is zo ontworpen dat het zowel uitgeprint als digitaal ingevuld kan worden, zonder dat de gegevens met ons gedeeld of opgeslagen worden. Privacy staat voorop!

Wat zijn de kosten?

De deelnamekosten voor onze Slaapchallenge zijn vastgesteld op €500, met een aanvullende bijdrage van slechts €3 per medewerker. Dit is een waardevolle investering in een energieker en productiever team! Bovendien zet Slash36 zich in voor een goed doel: voor elke ingeschreven deelnemer dragen wij €1 af aan de Hersenstichting. Jullie deelname betekent dus niet alleen een boost voor de slaapkwaliteit en het welzijn van de medewerkers, maar ondersteunt ook essentieel onderzoek en projecten die inzicht in slaap en de gezondheid van de hersenen vergroten. Laten we samenwerken om gezonde slaapgewoonten te bevorderen en belangrijk hersenonderzoek te steunen.

Wie is MindYourMind?

In onze Slaapchallenge hebben we de krachten gebundeld met MindYourMind, specialisten in het creëren van slaapmeditaties. MindYourMind, te vinden op https://mindyourmind.app. Deze samenwerking zorgt ervoor dat deelnemers aan onze Slaapchallenge toegang krijgen tot deze slaapmeditaties. Met MindYourMind's expertise in slaapmeditaties, bieden we een waardevolle en praktische tool om uw nachtrust te optimaliseren en zo bij te dragen aan een gezonder en productiever leven.

Klaar om aan de slag te gaan met slaap?

Ben je al klant en wil je gebruik maken van deze challenge? Of wil je meer informatie ontvangen?

Neem contact op met Floortje Stevens

floortje@slash36.com of 06 15 84 26 57

Klaar om aan de slag te gaan met slaap?

Bekijk hier onze andere challenge