Diensten

Live gaan is de eerste stap, maar hoe zorg je dat het een bruisend platform wordt als je organisatie daar te weinig capaciteit voor heeft? Geen probleem! Wij helpen jou graag op weg met onze contentdiensten of workshop aanbod.

Mobiele telefoon Sint Antonius app

Contentproductie

Ons team van ervaren content creators kan helpen bij het creëren van content voor jullie platform of de bijbehorende social media kanalen. Ook plaatsen we bestaande artikelen of bestanden op een aantrekkelijke manier op het platform. Wij zorgen dat het platform gevuld is en dagelijks een update krijgt.

Maak een afspraak

Social Media Management

Geef je social media management uit handen. Ons team vertaald de posts en events naar aantrekkelijke content voor de social media kanalen. Door onze aanpak worden de artikelen vaker gelezen. Ons team zorgt voor consistente en effectieve berichten die jullie medewerkers aanspreken.

Slash36 Academie

Wij bieden workshops, trainingen en (online) slaapmeditaties aan die bijdragen aan duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, ontspanning, werkgeluk en/of een gezonde privé-werk balans voor zorgmedewerkers. Denk aan energiemanagement, loslaten, Reiki en meditaties.

Advies trajecten

Zoekende naar de positionering van het platform of concept binnen jullie huidige strategie of werkwijze? Door de ervaring van verschillende trajecten in de zorg kunnen wij meedenken en advies geven. Ook kunnen we helpen met het opzetten van jullie team of redactie.

"Deze workshops hebben mij goede en bruikbare handvatten gegeven".

- Lia, St. Antonius Ziekenhuis

"Ik heb de Reiki behandeling als zeer prettig ervaren en kan deze iedereen aanraden

- Marlize, St. Antonius Ziekenhuis