Optioneel een app versie

Werkgeluk dat past in je broekzak

Ontvang een melding van het het laatste nieuws, reageer op berichten en meld je meteen aan voor een event. Een eigen app is niet alleen makkelijker, maar je bereikt er ook collega’s mee die niet achter een computer werkzaam zijn. Ook kan een app bijdragen aan een professionele uitstraling van de organisatie.

Boek een demo
Dit is de app van het antonius ziekenhuis Antonius fit

Branded apps

Publiceer jullie eigen branded app in de app stores.

De stappenteller app voor medewerkers

Mobiel, laptop, desktop

Bereik en activeer medewerkers mobiel, via de laptop of werkcomputer.

Voordelen van de app

Bereik en verbind iedereen met één app. Onderweg, facilitair, achter een bureau of aan het bed. In de mobiele app vind je alle mogelijkheden van het platform (en meer), iedereen heeft direct toegang tot alle relevante activiteiten en informatie. 

Organiseer challenge

We hebben een stappenteller! Stimuleer om te bewegen en daag teams uit om tegen elkaar te strijden.

Onderweg

Beluister een podcast of meditatie via de app. Stimuleer medewerkers om te staan en te bewegen.

Prettige gebruikerservaring

Apps worden sneller gebruikt. Medewerkers hoeven minder moeite te doen om informatie op te zoeken of zich in te schrijven voor een activiteit.

5 redenen om de app in te zetten

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ook een app-versie van software willen, naast toegang via een computer.

Gemakkelijke toegang

Een app biedt medewerkers gemakkelijke en directe toegang tot de functionaliteit van het platform (lees: laagdrempelig). Gebruikers kunnen simpelweg op het pictogram van de app tikken om deze te openen, terwijl ze voor een website een browser moeten openen en de URL moeten invoeren.

Pushmeldingen

De app kan pushmeldingen sturen naar medewerkers om hen op de hoogte te stellen van belangrijke updates, nieuws of andere relevante informatie.

Offline functionaliteit

In tegenstelling tot websites kunnen apps vaak bepaalde functies blijven uitvoeren, zelfs als er geen internetverbinding beschikbaar is. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld gegevens bekijken of offline taken uitvoeren en de app synchroniseert de gegevens zodra er weer een internetverbinding is.

Toegang tot apparaatfuncties

Apps kunnen profiteren van de functionaliteiten van mobiele apparaten, zoals camera's, GPS, kompas, microfoon en andere sensoren. Dit stelt apps in staat om rijkere en meer gepersonaliseerde functionaliteit te bieden voor bijvoorbeeld het inzetten van challeges.

Verbeterde prestaties

Apps kunnen geoptimaliseerd zijn voor specifieke mobiele apparaten en besturingssystemen, waardoor ze over het algemeen sneller en vloeiender werken. Dit komt doordat apps direct op het apparaat zelf draaien en toegang hebben tot de systeembronnen, terwijl websites afhankelijk zijn van de prestaties van de (soms verouderde) browser.