Wij zijn Slash36

Een team van experts op het gebied van development, data, marketing en content. Wij helpen onze klanten om echte stappen te zetten. Niet morgen, maar het liefst vandaag.

Plan vrijblijvend een kennismaking
Dit is een vrouw van Slash36

Ontmoet Floortje

Floortje, de oprichter van Slash36, is toegewijd aan het welzijn van mensen die werken in de zorg. Floortje starten in 2018 als ondernemer op het gebied van media om bedrijven verder te helpen groeien. De verbinding met de zorg ligt bij haar ouders, beide verpleegkundige. Door haar grote interesse voor technologie, zorg, verbinding en ondernemerschap is zij samen met Randy Slash36 gestart. In de week van de eerste lockdown zag zij hoe essentiële informatie in de zorg niet goed gedeeld kon worden onder zorgmedewerkers. Dat moest anders, zeker in de tijd van alle ontwikkelingen van de technologie.

Plan een kennismaking in om met Floortje's te sparren.

Plan een afspraak 

Zijn jullie klaar voor een verandering?

Wordt zichtbaar als HR team. We ontwikkelen niet alleen software, maar zijn erg betrokken bij de implementaties. Onze consultants zullen jullie bij elke stap helpen om het platform tot een succes te maken. Plan dan hier een demo in.

Dit is onze brochure