Wij zorgen voor een succesvolle start

We maken het simpel

In 5 stappen aan de slag

Wij zorgen voor een succesvolle start

We maken het simpel

In 5 stappen aan de slag

Onze aanpak zorgt ervoor dat het team en alle gebruikers snel aan de slag kunnen. Daarmee zorgen we gegarandeerd voor een succesvolle implementatie en helpen we jullie verder te groeien. Elke implementatie start met een inrichten onder begeleiding van onze consultants. We richten o.a. huisstijl, communicatielijnen, werkgroepen en de thema's in.

Er is een kant-en-klaar werkboek om het doel en de visie, het redactionele format en het in vast te leggen promotie plan, hierdoor is er een vliegende start!

Zo werkt onze aanpak:

  • Fase 1: Kick-off met het team (via werkboek)
  • Fase 2: Inrichten van het platform
  • Fase 3: Vullen van het platform
  • Fase 4: Activatie en communicatie plan (via werkboek)
  • Fase 5: Maandelijkse online sessies

Geen ingewikkelde implementatietrajecten, volledig AVG proof en als je wil, binnen 24 uur online! En dat tegen een fractie van de kosten die je kwijt bent als je zelf een platform laat bouwen.

   Boek een demo  

AntoniusFit

Lees het succesverhaal van St. Antonius Ziekenhuis. Judith Winkel (adviseur duurzame inzetbaarheid) heeft het platform AntoniusFit ingezet om het programma Sterk in je Werk een plek te geven. Met alle data kunnen zij verder ontwikkelen om het programma aan te laten sluiten bij de behoeften van de medewerkers.

Lees het succesverhaal