Floortje Stevens founder

Ik ga de uitdaging aan!

Challenges en Gamificatie:
De weg naar vitaliteit op de werkplek

Werkgeluk en vitaliteit op de werkplek zijn geen vanzelfsprekendheden, maar eerder doelen die we actief moeten nastreven. Als fervent voorstander van uitdagingen en gamificatie kan ik met zekerheid zeggen: het werkt, zelfs voor mij!

Een van de grootste uitdagingen die ik persoonlijk tegenkom, is om tijdens werkdagen voldoende te bewegen. Het verlangen om te wandelen is er, maar de praktijk laat soms te wensen over. Dit terwijl we allemaal weten dat die extra stappen zo goed zijn voor ons welzijn. Maar deze maand is anders. Deze maand loop ik wel, en ik doe het samen met het St. Antonius Ziekenhuis. (Marloes, nogmaals bedankt voor die #antoniusfit bidon! 😁)

September is de maand van beweging bij het St. Antonius Ziekenhuis, en ze beginnen met de Heel Antonius Stapt-stappen challenge. Bovendien kunnen medewerkers deze maand deelnemen aan maar liefst 30 (!) verschillende activiteiten. Van padel clinics en hardlooptrainingen tot boulderen en een wielertour. Geweldig, toch?

In onze app-ontwikkeling hebben we een speciale stappen challenge module ingebouwd, waar Marloes Piek en Judith Pouw gebruik van maken voor het programma van #sterkinjewerk. Het is fantastisch om te zien hoe gamificatie en uitdagingen mensen kunnen motiveren en betrekken bij hun eigen vitaliteit.

Dus, laten we samen de uitdaging aangaan en streven naar een gezondere en gelukkigere werkplek!

Nieuwsgierig geworden naar onze app of geïnteresseerd in het aangaan van andere uitdagingen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Je kunt mij altijd een e-mail of gewoon even bellen. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen op weg naar een vitalere en gelukkigere werkplek.

Groet,

Floortje

De stappenteller app voor medewerkers

Wil je meer weten over onze stappenteller? Lees dat hier verder.