Hoe het werkt

Creëer één plek.

Één platform waar alles samen komt.

Wij geloven in de kracht van een open platform om medewerkers te inspireren, te betrekken en te verbinden met de organisatie.

Met ons plug & play platform én contentservice bieden wij organisaties een eigen podium om heel gemakkelijk verhalen en activiteiten met elkaar te delen.

Platform

Goede communicatie tussen medewerkers en HR is wat werkgeluk vergroot en ze op de been houdt. Daarom staat communicatie en interactie centraal in onze software. We geven informatie, events, workshops, initiatieven en kennis een plek via één centraal platform.

Een vaste consultant zal helpen met de inrichting van het platform.

Een simpel Content Management Systeem

In enkele stappen staat je nieuwe post online. Schrijf je blog, klik de auteur aan, kies 3 passende tags en upload je afbeelding, video of podcast. Klaar!

Organiseer & evalueer je (online) event

Met onze evenementen module maak je het overzichtelijk wat er in de organisatie te doen is. Voeg tijden, locatie en capaciteit toe, mail alle deelnemers de laatste informatie en start achteraf automatisch een enquête! Bovendien beheer je in een duidelijk overzicht alle deelnemers.

Zo ziet het beoordelingsformulier eruit
dir is het dashboard

Alle data in een oogopslag

Uiteraard wil je weten welke content goed resoneert. In het dashboard zie je de statistieken van de posts, welke onderwerpen goed aanslaan en wat de deelname en beoordeling is van de events. Krijg meer inzicht in de organisatie. Wat speelt er en wat zijn belangrijker thema's?

zo ziet ons platform eruit

Weten hoe jullie eigen platform
er uit ziet?

Neem contact op voor een demo.

Boek een demo